HOMEDATA DEEJAYKONTROLLSYSTEMINNREDNINGSMARTINFOKUNDETELLERBLUE LINE DISPLAYBOSEDOMESCREENSREKLAMESTYRINGONLINE BESTILLINGREFERANSERFINANSIERINGPARTNEREKONTAKT

 

 

 

 

 

Blueline Media samarbeider med Bose fordi:

 

BOSE® Professional Systems Division tilbyr  høy kvalitets lyd Med løsninger for et bredt spekter av type steder som - hotell, barer, restauranter, butikker, fritids senter, sports arenaer, temaparker og besøk senter - alle drar nytte av BOSE® forpliktelse om å levere kvalitet utfra de spesifikasjoner og ønsker om en total løsning.

Bose tilbyr en komplett spesialist service for innstallatører og sluttbrukere hvor det høyeste målet er å levere den beste lydgjengivelsen. Dette oppnås ved å bruke BOSE® Total Solution Approach, som betyr å benytte et nettverk av autoriserte Pro-Partnere. De har kontrakt som BOSE® Pro-Partnere og har tilgang til BOSE® proff utstyret, og er forpliktet til å være sikker på at den høye kvaliteten i produktene er servisert gjennom perfeksjonisme under innstallasjonen. De er også forpliktet til å opplyse om referansesteder hvor potensielle kunder kan oppleve "BOSE® Experience", og de må ha muligheten til å tilby en fullstendig ettersalgs service hvor dette er nødvendig.

Den store BOSE® produkt portefølgen inkluderer bakgrunnsmusikk systemer, front høyttalere, bass moduler, vannsikre systemer for utendørs bruk, transportable system, kontrollere, forsterkere og andre produkt og ekstrautstyr for å oppnå total lydkontroll inkludert  multi-sone, multi-rom og brann og evakuerings funksjoner. Den unike BOSE® MODELER® software gjør det mulig å forutse hvordan lyden vil bli i et lokale før innstallasjonen er gjort.