HOMEDATA DEEJAYKONTROLLSYSTEMINNREDNINGSMARTINFOKUNDETELLERBLUE LINE DISPLAYBOSEDOMESCREENSREKLAMESTYRINGONLINE BESTILLINGREFERANSERFINANSIERINGPARTNEREKONTAKT

 

BLUE LINE MARKEDSFØRING

Innen sisteleddsmarkedsføring er det ingen i tvil om at dynamisk og levende innhold og reklame påvirker kjøpsmønstre og beslutninger.

Poenget er at kostnadene med eksempelvis Plasma/LCD-skjermer i den størrelsen du må ha i store rom med kunder og publikum, fremdeles er så høy at denne posten som regel forsvinner ut av investeringsbudsjettene. I tillegg har det til nå vært vanskelig å kunne skreddersy budskap og innhold. Dette har vi løsningen på gjennom vår egen Commercial Editor eller Web-grabbing.

 På teknologisiden har vi kommet rundt denne utfordringen ved å tilby bakprojiserte skjermer som viser bilder og budskap ved hjelp av videokanon, spesialutviklet akrylskjerm og nødvendig system- og programvare. Utstyret gir knivskarpe bilder og åpner helt nye perspektiver for dynamisk informasjonsformidling for eksempelvis butikkjeder, kjøpesentre, banker, meglere og frittstående butikker. I tillegg har programvaren et grensesnitt som gjør det enkelt for avsenderne å endre og tilpasse budskapene i en profesjonell og skreddersydd sendeplan.

Målgruppene kan være mediehus, stadionanlegg og bilbutikker som også er å finne på referanselisten, gjennom navn som Bergens Tidende, Brann Stadion, TV2 og Color Line.

Så lenge informasjonen er digitalt tilgjengelig kan hva som helst publiseres, enten det er nyheter, film, stillbilder eller rulletekster.

Siden investeringene er så vidt lave, vil denne distribusjonsmetoden helt klart bidra til å redusere kostnadene til annen markedsføring i eksempelvis kjeder og kjøpesentre.

Sammenliknet med statiske plakater og postere, er denne distribusjonsmetoden uovertruffen. Som eier av nettverk og utstyr blir det også en mulighet til å selge annonseplass til eksterne annonsører.

Blue Line Display

                     
 

Blue Line Display er et fantastisk produkt for bakgrunnsprojektering.

Blue Line Display har en gain faktor på 2,0 og gir et krystallklart bilde som har en langt høyere oppløsning enn tilsvarende produkt i dag. Blue Line Display er en spesialbehandlet diffusjonsplate fremstilt i et patentert materiale, og den kan monteres direkte mot vindusflater, henges i tak midt i et lokale, monteres som et skille mellom avdelinger osv. Skjermene veier også lite.

Skjermene i seg selv er 5mm tykke og er blågrå. Skjermene er tilført et blått pigment for å øke kontrast og for å kunne gjengi blåfargen på riktig måte. Dette gjør også at kontrasten blir meget høy og lysår foran det en prosjektor kan levere i dag. Synsvinkelen er også fantastisk hvor en kan se meget godt fra sidene.

Blue Line Display er også meget prisgunstig i forhold til andre prosjekteringsflater og vi tør love et produkt som vil gi filmfremvisning og reklamefremvisning en ny dimensjon.

Blue Line Display leveres i størrelsene 50" - 133". Ta kontakt med oss for tilbud på skjermer og prosjektorer.

 

STØRRELSER:

 

Str

Bredde

Høyde

M2

50"

1006 mm

755 mm

0,76 m2

65"

1323 mm

922 mm

1,31 m2

80"

1627 mm

1220 mm

1,98 m2

96"

2015 mm

1510 mm

3,00 m2

120"

2440 mm

1830 mm

4,47 m2

133"

2706 mm

2030 mm

5,49 m2

Brosjyre