HOMEDATA DEEJAYKONTROLLSYSTEMINNREDNINGKUNDETELLERONLINE BESTILLINGREFERANSERFINANSIERINGPARTNEREKONTAKT

            


Data Deejay er et av markedets beste underholdningssystem

Data Deejay er et helautomatisk underholdningssystem med muligheten for musikk, karaoke, musikkvideoer, reklame og grafikk. Alt dette benyttes ved enkle trykk på skjermen og ved bruk av automatiske timere dersom en ønsker det.


Data Deejay er verdens første databaserte underholdningssystem hvor det er mulig å crossfade bilde og lyd. Denne fasilitet vil revolusjonere måten å bruke videoer på i underholdningsindustrien.

Musikk:

Musikken avspilles med normalisering av lydvolumet. Den crossfades slik at overgangene blir ”myke” og uten stopp. Det er enkelt å søke både på artist eller låt for å finne ønsket nummer som kan avspilles med en gang, som neste låt eller legges i en venteliste. All musikken er kategorisert i ulike kategorier samtidig som alle låtene har informasjon om album, komponist, plateselskap og årstall. I tillegg har alle låtene muligheten til å bli valgt ut ved å bestemme BPM (slag i minuttet) eller årstall.

Video:

Videoen er laget i wmv eller divX format med en oppløsning på 720*576 og er også normalisert når det gjelder lydvolumet. Videoene crossfades både med bilde og lyd slik at overgangene blir ”myke” og uten stopp. Det er enkelt å søke både på artist eller låt for å finne ønsket nummer som kan avspilles med en gang, som neste låt eller legges i en venteliste. All musikken er kategorisert i ulike kategorier samtidig som alle låtene har informasjon om album, komponist, plateselskap og årstall. I tillegg har alle låtene muligheten til å bli valgt ut ved å bestemme BPM (slag i minuttet) eller årstall.

Karaoke:

Karaoken innholder både cd graphics (farget skjerm med tekst over) eller video karaoke. Disse kan enkelt søkes frem i karaokemenyen hvor en kan lage egne karaokeshow ved å hente frem låter som skal avspilles sammen med navn på sanger. En velger selv om systemet automatisk skal avspille karaokelåtene eller om en skal styre showet manuelt. Når en bruker cd graphics vil en kunne vise den som synger på eksterne skjermer med teksten over dersom kamera er tilkoblet.

Flerromsløsning:

Data Deejay har muligheten til å avspille forskjellig musikk til flere rom samtidig. Bildet vises allikevel bare i det rommet hvor skjermene er koblet til maskinen.

Radio/TV:

Data Deejay har muligheten til å styre radio og TV på stedet. Det kreves at signalet formidles via kabel eller med ekstern antenne. En kan da sette opp egen liste over de kanaler som skal være tilgjengelig for betjeningen å velge. TV bildet kan vises med eller uten lyd som betyr at en kan spille musikk fra Data deejay mens TV bildet vises på skjermene.

Reklame:

Data Deejay har en kraftig reklamemodul som gjør det mulig å vise reklamer på bestemte tider i bestemte tidsintervall på stedet. Reklamen kan være bilder, powerpoints eller videoer. Ved bruk av reklamevideoer kan en velge bort lyden slik at reklamen ikke avbryter musikken som avspilles. All reklamen legges enkelt inn i systemet og hentes ut etter behov.

Kamera:

Det er mulig å tilkoble systemet et kamera for å vise hva som skjer på scenen, dansegulvet eller andre steder på skjerm mens musikken spilles.

I systemet finnes musikk for enhver smak og en kan tilfredstille gjestene på en enkel og effektiv måte. Alltid oppdatert med det siste, samtidig som alle eldre klassikere også er tilstede. Data Deejay har også enkle funksjoner for å definere tempoet på musikken/videoene og for å kunne avspille musikk/video fra ønsket tidsperiode.

Data Deejay kan være en kompakt, enhet, touch-screen computer som kobles til ditt eksisterende lyd system
like enkelt som med en CD spiller. Videosignalet kan vises på storskjerm eller så mange TV skjermer som måtte være ønskelig.

Data Deejay er et system med mange muligheter, allikevel, er det enkelt å bruke
og det er ikke behov for noen computerkjennskap.

• Musikken er organisert i kategorier og playlister. Det har mer enn 50 forhåndsdefinerte kategorier utfra genre
• Enkelt å bruke touch-screen knapper, gjør at du kan lage egne play-lister
• Sangene kan crossfades automatisk eller bli avspilt i standard CD modus.
• Musikken kan avspilles i vilkårlig rekkefølge eller i forhåndsbestemt rekkefølge
• Forhåndsdefinerte kategorier og playlister kan settes til å spille til bestemte tider
• Scrollende tekst viser også artist og sang detaljer, denne linjen kan også brukes til å sende spesielle gratulasjoner,
  tilbud osv.

P.S. Det er ikke tillatt å egenkopiere musikk fra cd til data for offentlig fremføring. Les om dette i brev fra IFPI (plateselskapenes interesseorganisasjon)

 

• Søkefunksjonen gjør det mulig å finne sanger på tittel eller artist, og kan deretter bli avspilt med en gang, som
  neste sang, eller bli lagt i en bruker-definert play-liste.
• I tillegg til vanlig musikk, kan Data Deejay avspille musikk video, karaoke med full video og CD+Graphics  Lyd og Powerpoint visninger kan kan også programmeres
• Data Deejay kan passordbeskyttes for å gi full kontroll over play-listene.

 

• Skjermene viser informasjon om sangen mens den spiller om komponist, plateselskap, cover, året da sangen ble utgitt.......
• En BPM (Beats Per Minute) funksjon gjør det mulig å enkelt velge tempo
• Systemet inkluderer et utvalg med lydeffekter og jingler som kan velges og bli avspilt når en måtte ønske det.

Brosjyre

Brukermanual