HOMEDATA DEEJAYKONTROLLSYSTEMINNREDNINGKUNDETELLERREKLAMESTYRINGONLINE BESTILLINGREFERANSERPARTNEREKONTAKT

 

 DESIGN og INNREDNING

Fra idè til virkelighet.....
Vår samarbeidspartner NeoNor A/S har siden starten av 1979 designet mange av de mest populære in steder i Skandinavia.

Samarbeidet mellom våre dyktige og kreative innredningsarkitekter, samt krevende kunder har resultert i mange økonomiske suksesshistorier.

Vår spesialitet er restauranter, puber, diskoteker og konsert steder. Kundenes sikkerhet for suksess ligger i vår lange erfaring, kombinert med evnen til å tenke kreativt.

Innredning med omtanke: Som rådgivende arkitekt er det viktig å kunne styre økonomien under hele byggefasen. Vår målsetting er å gi våre kunder en så profitabel og lønnsom forretning som mulig.
NeoNor ApS har en ekspertise og “know how” innenfor dette feltet i Skandinavia tilbyr professjonell assistanse på alle nivåer.

 

TURN KEY løsninger, vi kan som et av de få innredningsfirmaer i Skandinavia tilby denne service. Vår kompetanse spenner fra custom design møbelfremstilling til leveranse av avansert computerstyrt lys og lyd anlegg.

Trender, mote, unike og individuelle løsningsmodeller med respekt for lokale tradisjoner og behov er løsningen til suksess.

 

3 D Animasjon er et av de verktøy som vi bruker. Denne avanserte computer modellen gir oss muligheten til å visualisere en gitt indredning før stedet bygges. Det er derfor mulig å gå rundt i sitt nye diskotek/lokale lenge før det er ferdig. Samme 3 D Animasjon kan legges ut på egne hjemmesider og brukes i markedsføringen av den nye plassen.

Brosjyre

Flere bilder:

Lace - Horten Atlantic - Odense  

Alfred's - Hønefoss Hillerød Golf - Hillerød

Munkekroen - København Hos Elise - Ytre Enebakk