HOMEDATA DEEJAYKONTROLLSYSTEMINNREDNINGSMARTINFOKUNDETELLERBLUE LINE DISPLAYBOSEDOMESCREENSREKLAMESTYRINGONLINE BESTILLINGREFERANSERFINANSIERINGPARTNEREKONTAKT

 

SMARTINFO

 

 

Smartinfo systemet (det ultimate markedsførings værktøy):
Systemet gir en forretnings drivende uante muligheter for markedsføring samt og nesten åpne en avdeling, hvor man kan tenke seg for eksempel på Karl Johans gate. Eneste behov er et lite vindu mot gaten.

Smartinfo systemet gir en salgskanal, som ikke krever et stort og kostbart showrom, men kun et vindu mot gaten.
På Blueline storskjerm el. TV vises attraktiv trailer med de produkter eller ytelser, som man ønsker å selge som boliger, reiser, biler etc. etc. 


Kunden kan når han vil bruke mobiltelefon ved å ringe  til det viste telefonnummer og Smartinfo lager nå en sikkerhets pinkode som vises på Blueline storskjermen el. det tilkoblede TV. 

Kunden taster den pinkoden inn og SØKET er i gang. 

Ønsker kunden et tilbud fra forretningen kan dette bestilles via Smartinfo på mobiltelefonen.

Smartinfo systemet sender en SMS og e-mail til ansvarlig forhandler, om hvem, når og hvilket produkt som kunden ønsker tilbud på.

Det ubemannede salgs kontor med den nye teknologi fra Smartinfo åpner helt nye markedsføringsmuligheter, man kan for eksempel som bilforhandler åpne salgskontorer der, hvor kundene er til daglig og til en brøkdel av omkostningene ved etablering av en normal bilforretning eller et bemannet salgskontor.

Enkel etablering. Det er klare tekniske fordeler ved å bruke mobiltelefonen frem for å skulle etablerere kabel tilkobling, vanntett og vandalsikkert tastatur og mus. Strategiske samarbeidspartner konsept, grunnet de simple tekniske løsninger omkring Smartinfo ved bruk av mobiltelefon frem for den tradisjonelle kompliserte og dyre tekniske løsningen kan forhandleren etablere så mange ubemannede salgskontor, som man måtte ønske i et område. Det kan være sin bankforbindelse, den lokale restaurant, frisøren. Kort sagt alle steder som har litt vindusplass, som kan leies eller lånes.

Smartinfo systemet er ikke en ny form for søkemaskin til Internettet. Det er et simpelt markedsførings software til bruk typisk, hvor brukeren står utendørs eller i et annet lokale enn der hvor computer og Blueline storskjerm/TV er plasert og her er de tekniske besparelser betraktelig sammenlignet med en tradisjonell oppkobling. Smartinfo systemet vil typisk ikke gi bruker en detaljert visning med en masse tekniske spesifikasjoner. Idéen er at kunden skal i kontakt med forhandleren eller gå på nettet for at få disse informasjoner. Smartinfo systemet ønskes brukt av så mange brukere som mulig, så allerede ut fra dette synspunkt skal systemet kun anvendes som kontaktskaper og ikke som en Internet side. 

Bruker vennlighet: Det er lagt stor vekt på at systemet skal kunne betjenes av alle også dem, som kanskje ikke sitter foran en computer til daglig. Som standard er det 1 søkemodul og 3 valgfrie avspillingsmoduler.
All nødvendig info ligger i Backoffice delen, data på de tilgjengelige produkter legges inn manuelt på de valgte moduler eller ved større systemer trekkes automatisk ned via nettet fra en server. 

SAMMEN DRAG:
Smartinfo systemet Patenteret løsningsmodell er fremtidens markedsførings værktøy til det ubemannede salgskontor, grunnet den lave etableringskostnaden og en klar målbar effekt. Kombineres Smartinfo med de kontrastrike Blueline storskjermene eller luksus løsningen, med plasma skjermer er alle forudsetninger til stede for en større omsetning.

 

Start demo